Hilarisch: Man staat voor raadsel als ‘jongedame’ zich uitkleed terwijl zijn vrouw ernaast staat 不不


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Gekke man staat voor raadsel meid die zich ontbloot naast zijn vrouw! De man denkt te gaan kijken voor een wasmachine in deze winkel, maar loopt regelrecht een verborgen cameragrap in.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze man die voor een raadsel staat als een vrouw zich uitkleed onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

winkel 3

Frans Bauer staat bekend als zanger en dan vooral om het nummer Heb je even voor mij, maar Frans staat ook nog om iets anders bekend en dat is het hilarische verborgen camera programma Bananasplit.

In dit programma haalt Frans grappen uit met bekende Nederlanders, maar ook onbekende Nederlanders moeten eraan geloven.

Hij heeft door de jaren heen ontelbaar veel slachtoffers gemaakt en dit leverde super grappig beeldmateriaal op, van grappen in een random winkel tot een grap uithalen met Patrick Kluivert, Frans heeft alles wel gedaan.

Waardevolle informatie over dit verhaal: Dit filmpje is een fragment uit het programma Bananasplit. De grap speelt zich af in een elektronica winkel, waar ze apparaten als koelkasten en wasmachines verkopen.

winkel 2

De grap gaat als volgt: Een hele mooie dame loopt de winkel in en vraagt aan een willekeurige man of hij even haar hondje vast wilt houden.

De dame ziet er zo goed uit dat er geen man is die haar vraag zal afwijzen, vervolgens gaat ze zich uitkleden en haar kleding in een van de wasmachines stoppen, waardoor ze halfnaakt naast de mannen komt te staan.

winkel 4

Voor de rest van de grap moet je zeker het filmpje gaan kijken, het is hilarisch!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Leipe Dump Ouwe: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron |bron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

Meer van Spectrum Magazine
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

winkel 4