Werkzoekende, 60, krijgt 100 vacatures na het plaatsen van een opdruk-video om te laten zien dat hij geen oude gerimpelde man is.


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Werkzoekende, 60, krijgt 100 vacatures na het plaatsen van een opdruk-video om te laten zien dat hij geen oude gerimpelde man is.” 

In de tijd waarin we nu leven, moet je creatief zijn. Niets is meer vanzelfsprekend en de concurrentie is moordend.

Overal zijn er mensen die hetzelfde doen als jij en probeer er dan maar eens uit te springen! Daarom is het belangrijk om vernieuwend te zijn!

Laat je van je beste kant zien en in een tijd als deze kan dat nog best goed van pas komen. 

werk-zoeken-2

De 60-jarige Paul verloor namelijk zijn baan gedurende COVID-19. Net zoals Paul zijn er nog vele andere die door dit virus hun baan zijn verloren.

Veel mensen zijn werkzoekend en daarom is het belangrijk om creatief en vernieuwend te zijn!

De 60-jarige voormalige CEO die gelooft dat hij wel vijftig banen heeft gemist vanwege zijn leeftijd.

Hierdoor voelde hij de druk in zijn pak om potentiële werkgevers te laten zien dat hij geen ‘oude rimpelige’ is.

werk-zoeken

Paul Marks heeft 40 jaar ervaring in de detailhandel en heeft een indrukwekkend cv aan functies, waaronder chief operating officer, managing partner en operationeel directeur.

Maar sinds hij zijn baan in lockdown is kwijtgeraakt, beweert hij dat zijn potentiële werkgevers niet eens naar zijn cv kijken voordat hij hem zelfs maar heeft ontmoet. 

Hierdoor heeft hij geen geluk gehad ondanks dat hij bij wel meer dan vijftig functies heeft gesolliciteerd.

Hier bracht hij verandering in en maakte daarom een video van zijn CV. Het is een indrukwekkende inleiding, waarin je ziet dat hij een aantal keren opdrukt.

Hierdoor laat hij zien, dat leeftijd maar een getal is! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Dogtooth Media

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts