Vrouw loopt over vliegtuigvleugel op landingsbaan: “ze wilde afkoelen”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Vrouw loopt vliegtuigvleugel op landingsbaan: “ze wilde afkoelen”

Dit bizarre incident zullen deze reizigers van dit vliegtuig nooit meer vergeten. Een vrouw besloot een wandeling te maken op de vleugel van een vliegtuig om op adem te komen, want ze had het naar eigen zeggen, erg warm. 

De moeder van twee kinderen was op vakantie geweest in Antalya in Turkije en ging weer terug naar haar thuis in Kiev in Oekraïne. Toen het vliegtuig was geland in Oekraïne, riep ze een paar keer dat ze het enorm warm had en opende ze vervolgens de nooduitgang om op de vliegtuigvleugel te lopen.

op-vliegtuigvleugel-lopen

Passagiers van de vlucht konden hun ogen niet geloven en begonnen meteen te filmen. Deze video’s werd op social media gepost en gingen meteen viral.

Op de beelden is goed te zien hoe de vrouw heen en weer loopt en aan haar houding te zien, voelt het voor haar als de normaalste zaak van de wereld. Zelfs haar eigen kinderen snapte er helemaal niets van. De vrouw is sinds het incident meteen op de zwarte lijst gezet van Ukraine International Airlines. 

Een van de passagiers vertelde dat ze de vrouw had zien lopen van de achterkant van het vliegtuig naar de nooduitgang en hem toen opende. Op het moment dat ze op de vleugel stond, stonden de kinderen van de vrouw naar de passagier en zeiden ze: “dat is onze moeder”.

op-vliegtuigvleugel-lopen-2

Het is natuurlijk niet te begrijpen dat je als moeder je kinderen alleen laat op een vliegveld en al helemaal niet omdat je over een vleugel van een vliegtuig gaat lopen. De piloot nam meteen contact op met de ambulance, politie en grenswacht op het vliegveld.

Zij stonden uiteindelijk de vrouw op te wachten om haar te testen. Uit deze testen bleek dat ze geen alcohol op had en ook geen drugs, maar dat maakt het allemaal nog onverklaarbaarder.  

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Rajkot Mirror News

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts