Familie helpt vrolijke 94-jarige opa de waterglijbaan op: “Hier komt een bommetje!”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra filmpje bijgevoegd van een hondje dat in nood was in het water en uiteindelijk werd gered. De originele beelden van de opa op de glijbaan staan onderaan dit artikel. 

Plezier kent geen leeftijdsgrenzen. Voor jong en oud is er plezier weg gelegd. Zolang je daar een beetje bij geholpen kan worden, is het natuurlijk helemaal fijn.

Want ongeacht je leeftijd wil iedereen zich wel weer eens jong voelen en lekker plezier maken. Zo dacht de 94-jarige opa in dit filmpje er ook over. 

Michael Graham uit Choctaw, Oklahoma heeft een hele bijzondere video met ons gedeeld.

Zo heeft hij een filmpje gemaakt waarin te zien is hoe zijn 94-jarige opa die een oorlogsveteraan is, langzaam de glijbaan bij het zwembad opklimt en eraf glijdt.opa-gaat-van-de-glijbaan

De man wordt geholpen door verschillende familieleden om hem heen, Ook wordt hij toegejuicht door iedereen aan de zijkant.

En of hij plezier heeft! Hij geniet van ieder moment. Eenmaal boven aangekomen op de glijbaan zet hij zijn hoed op en glijdt hij met een rotgang de glijbaan af. 

Dan belandt hij met een grote plons in het water. Hij komt direct weer boven en iedereen juicht hem toe. Je zal het maar doen op je 94ste! Dat is natuurlijk niet voor iedereen nog weggelegd op die leeftijd.

opa-gaat-van-de-glijbaan-2

Maar daarom is het zo fijn dat plezier geen leeftijdsgrens kent. En jongens, je moet zelf de slingers ophangen in het leven.

Nou dat hoef je deze opa niet twee keer te zeggen, want zo te zien is hij goed op weg! Lekker genieten van de momenten met zijn familie samen. Dat is natuurlijk een van de mooiste dingen in het leven.

Bekijk de originele beelden hieronder en deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp! Afbeelding bronnen: Amomama en Today

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts