Waarom de 87-jarige Bob op zijn leeftijd nog zoekt naar werk 😢❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In dit verhaal krijg je te zien dat Bob op 87-jarige leeftijd nog steeds op zoek moet gaan naar werk, want anders kan hij zijn vrouw niet verzorgen. 

Bob zoekt op zijn 87ste werk anders kan hij de zorg van zijn vrouw niet betalen. Er zijn veel te weinig chauffeurs en daarom moeten bedrijven op zoek naar mensen van ver boven de tachtig jaar oud. [adinserter block=”14″]

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van ‘werk zoekende Bob’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

87-jarige man zoekt werk 1a
© News 5 Cleveland

Waardevolle inleiding over werk

Het vinden van werk is niet voor iedereen even makkelijk. Het maakt natuurlijk heel erg uit wat voor opleiding je gedaan hebt, maar ook hoeveel ervaring je al hebt in dat werkgebied.

De werkloosheid in Nederland ligt gelukkig niet heel erg hoog en dit heeft alles te maken met onze goed draaiende economie.

87-jarige man zoekt werk 3a
© News 5 Cleveland

Andere landen in Europa hebben wat meer problemen met hun werkloosheid en dit heeft natuurlijk ook te maken met het vakgebied waar zij zich op richten.

Belangrijke inlichting over verhaal

In deze video is te zien dat er zo weinig vrachtwagenchauffeurs zijn dat er nu mensen van ouder dan tachtig jaar aangenomen moeten worden om het overgebleven werk in te vullen.

Een voorbeeld van zo’n man is Bob. Hij is al 87 jaar oud, maar moet deze baan toch aannemen. Dit, omdat hij de zorgkosten van zijn vrouw moet betalen.

Geen ideale situatie natuurlijk, maar wel heel lief van hem. Zijn vrouw zal vast en zeker heel erg blij met hem zijn, al zal ze hem wel wat minder gaan zien natuurlijk. [adinserter block=”6″]

87-jarige man zoekt werk 2a
© News 5 Cleveland

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van deze werk zoekende man zijn afkomstig van |  News 5 Cleveland: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts