Wees aapje benadert nieuwsgierige puppy’s en wordt meer dan miljoen keer bekeken 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Wees aapje benadert nieuwsgierige puppy’s en wordt meer dan miljoen keer bekeken” – (leestijd – 1 minuutje)

Gelukkig bestaan er nog opvangplekken voor dieren. Soms komen dieren zonder thuis te zitten of worden zij bijvoorbeeld verstoten in het wild.

Maar ook deze dieren hebben gewoon recht op een fijn leven. Op dit soort plekken kan dat hen worden aangeboden.

Veel verschillende diersoorten onder 1 dak, of dat altijd goed gaat, dat durven we niet te zeggen! Maar nu is dat zeker wel het geval. 

wees-aapje-2
© Monkey Baby | Foto 1/2 – (scroll verder)

Dit wees aapje kan het namelijk erg goed vinden met twee puppies. Daarom is deze video ook viraal gegaan!

Je ziet eerst hoe het aapje rustig in zijn eentje ligt, naderhand hoort hij wat geluid en wordt hij benaderd door nieuwsgierige puppy’s!

Hij staat op en begint hen aandacht te geven. Ze lijken met z’n drieën te willen spelen en het is zo onwijs schattig. Mensen zijn helemaal weg van het stel en dat is te begrijpen.

Het kleine aapje past zo tussen de puppies! Omdat ze allemaal nog zo klein en jong zijn hebben ze wat van elkaar weg. Je zou ze haast niet meer uit elkaar kunnen halen! 

wees-aapje-1
© Monkey Baby | Foto 2/2 – (scroll voor video)

De twee hondjes spelen in het grint en zoeken toenadering tot het wees aapje. Hoewel het aapje er een beetje in meegaat, blijft hij ook vooral rustig aan de zijkant toekijken.

Waarschijnlijk wilt hij eerst even de kat uit de boom kijken, voordat hij zich ergens in mengt. Ondanks het beperkte contact lijken ze het goed met elkaar te kunnen vinden en hebben ze elkaar nog niets aan gedaan.

Geen wonder dat deze video viraal is gegaan, want de beelden zijn te schattig!

Auteur:
Nienke van Pelt

Bron Autoriteit:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit:
Monkey Baby |  Wees aapje

Laat Je Verrassen:
Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″] 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts