Dove ouders bekijken voorstelling: Dochtertje laat internet lachen met haar ‘fratsen’ op het podium 🤣❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Dove ouders bekijken voorstelling: Dochtertje laat internet lachen met haar fratsen. Het is een zeer bijzondere voorstelling, omdat de kinderen niet alleen zingen door middel van hun mond te gebruiken, maar ook door gebarentaal. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van dit dochtertje die fratsen uithaalt tijdens haar voorstelling onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

voorstelling voor dove ouders 2

Als ouder lijkt het me fantastisch om een voorstelling te bezoek van je kind. Het moment dat jouw kind samen met zijn of haar klasgenootjes op het podium iets leuks aan het doen is, moet je als ouder super gelukkig maken.

Ook is een musical in groep 8 ook het besef voor een ouder dat je kind klaar is voor de volgende stap, namelijk de middelbare school. Aan al deze optredens zitten vaak hele leuke herinneringen voor de rest van het leven. 

voorstelling voor dove ouders 3

Waardevolle informatie over het verhaal: In deze video zien we een hele bijzonder voorstelling. Het gaat namelijk om een voorstelling van KODA op de kleuterschool. KODA staat voor ‘Kid of deaf adult’, dus in het Nederlands vertaalt kind van dove ouders.

voorstelling voor dove ouders

De kinderen zingen allerlei soorten liedjes, maar doen deze tegelijkertijd ook vertalen in gebarentaal, zodat hun ouders er ook van kunnen genieten. Het leukste aan het filmpje is het meisje in het midden, zij zingt en gebaard met super veel enthousiasme wat zorgt voor een hilarische verschijning.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Kristeena Rheault: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
voorstelling voor dove ouders 3