Klein meisje ziet een Ierse danseres op straat dansen en je kan geen seconde wegkijken als de peuter haar begint te imiteren! 😍👏


Klein meisje ziet een Ierse danseres op straat dansen en je kan geen seconde wegkijken als de peuter haar begint te imiteren! Deze kleuter geeft wel een heel erg mooie voorstelling weg en dat ook nog eens midden op straat. Er kijken mensen toe en die kunnen er alleen maar van genieten.

 

Tip: Voor het gemak hebben wij het videobewijs van de voorstelling onderaan deze pagina geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

voorstelling 2Afbeelding autoriteit: Bron

Bij een voorstelling is het van belang dat mensen vermaakt worden en dan maakt het vaak niet uit op wat voor manier dit gebeurt. Er is natuurlijk een groot verschil aan voorstellingen. Waar sommige voorstellingen gebaseerd zijn op humor en waar bijvoorbeeld aan maanden op gerepeteerd is, ontstaan andere voorstellingen zeer spontaan. Dit soort spontane en minder goed voorbereide voorstellingen spelen zich ook vaak op straat af waar het doel is een klein centje te verdienen door het winkelende publiek te vermaken. (Dit maakt het niet minder leuk!)

Over het filmpje: Hier is te zien dat een straatdanseres een voorstelling weggeeft in de hoop er wat geld aan te verdienen. De show wordt echter al snel gestolen door een kleuter die het duidelijk ook wel ziet zitten wat geld te verdienen. De kleuter danst namelijk volledig met de danseres mee en dit levert prachtige beelden op.

voorstelling 3Afbeelding autoriteit: Bron

De danseres zal haar best wel dankbaar zijn, want hierdoor kwam er natuurlijk veel meer aandacht voor haar show. Zo staat ze nu zelfs op het internet en zal het filmpje meerdere keren bekeken gaan worden. Update de video is onderhand 1,5 miljoen keer bekeken, dus het heeft uiteindelijk grote publiek bereikt. Bekijk de beelden en deel het na afloop op Facebook of Pinterest. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

voorstelling 4