Welke karaktereigenschappen heb je geërfd van je vader of moeder? 🤔🤔


Ontwikkeling kinderen: Onderzoekers concluderen dat slimme kinderen hun intelligentie krijgen van hun moeder. Maar dan luidt de grote vraag: “Wat geeft de vader bij de ontwikkeling van kinderen door?” 


Het is makkelijk om te zeggen dat je een gelijke mix bent van je vader en moeder bent. Alleen is dit is bijna nooit het geval. Dus wie moet je nou eigenlijk de schuld geven van de dingen die je niet mooi vindt aan jezelf. Je vader of moeder? Wil je dat graag weten moet je niet langer wachten en kijken naar dit filmpje. Binnen 4 minuten weet je het antwoord op wie je ‘boos moet worden’ voor je lichaamlijke en mentale karaktereigenschappen. (dit is natuurlijk een grapje!)ontwikkeling kinderen 1Afbeelding autoriteit: Bron

Handigheidje: Voor het gemak hebben wij het videobewijs over ‘ontwikkeling kinderen’ en ‘intelligentie’ onderaan geplaatst. Dat betekent even doorscrollen naar beneden als je te weinig tijd hebt om het gehele verhaaltje te lezen.

Dus wat krijg je te zien: In dit filmpje worden er van verschillende aandoeningen uiteengezet wie van je ouders het aan jou heeft gegeven. Aandoeningen zoals kleurenblindheid en kaalheid zijn voorbeelden. Ontwikkeling kinderen kent dus veel facetten. 

ontwikkeling kinderen 2Afbeelding autoriteit: Bron

Ook hoe je aan bepaalde vormen in het gezicht komt, zoals het puntje van je neus of je jukbeenderen komen aan de orde. Maar ook het denkvermogen van kinderen wordt uitgelegd. Het is daardoor een erg nuttig en interessant filmpje waarmee de ontwikkeling van kinderen kan worden herleid. De beelden zijn afkomstig van: bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts