17 maanden oude peuter zegt ‘papa’ terwijl hij helpt zijn eigen vader te begraven


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: 17 maanden oude peuter zegt ‘papa’ terwijl hij helpt zijn eigen vader te begraven

Van sommige foto’s springen de tranen meteen in je ogen en dit is er eentje. Op deze hartverscheurende foto is te zien hoe een peuter de aarde op het graf van zijn vader schept. Hij is komen te overlijden bij een steekincident. 

Sommigen vinden de beelden schokkend en anderen zijn blij dat het kindje wel afscheid heeft kunnen nemen. Discretie is vereist.

vader-begraven

Het jongetje op de foto is de 17 maanden oude Carter Bagshaw. Het is goed te zien hoe hij de achterkant van de schop beethoudt bij het graf van zijn 21-jarige vader, Lewis. Enkele minuten voordat de foto werd genomen, riep het ventje nog ‘Papa’. 

De foto is gedeeld door de moeder van Carter, Olivia Keeley. Zij hoopt dat er minimaal één persoon op de wereld is die zijn pistool of mes laat liggen bij het zien van deze foto. Lewis werd in juli neergestoken in Southey in Sheffield en is daarmee het tiende dodelijke slachtoffer door een mes in 16 maanden. 

Tegenwoordig lopen steeds meer mensen met een mes op zak en dat gebeurd ook in Nederland. Wanneer een mes gebruikt wordt op een persoon richt dat hele erge schade aan, waar de mensen niet eens bij stil staan. Ze gebruiken het mes en even later hebben ze iemand vermoord. 

vader-begraven-2

Lewis was er alles aan proberen te doen om het leven voor zijn zoontje beter te maken. Het ging ook allemaal steeds beter tot het dodelijke incident. Jervaise Bennet uit Sheffield en een 16-jarige jongen, waar de naam niet van bekend is, worden beschuldigd van de moord op Lewis. 

Door deze gasten moet er een heel klein kindje heel zijn leven opgroeien zonder vader.

De reden waarom ze Lewis hebben bewerkt met een mes is niet duidelijk, maar het zal vast en zeker om niets zijn gegaan. Al dat geweld is hartstikke zinloos en je schiet er niets mee op.

Met hun daad hebben ze het leven van enorm veel mensen verwoest.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Twitter

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts