Gepeste vrouw met meer dan 5000 tumoren krijgt eindelijk haar verdiende transformatie 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze vrouw die een gigantische operatie ondergaat om de 5000 tumoren te verwijderen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

tumoren 1a

Op deze wereld is iedereen uniek en er is geen tweeling die precies hetzelfde zijn, misschien lijkt dit soms wel het geval, maar er is altijd wel iets anders.

Er zijn mensen die worden geboren met een aandoening, waardoor ze er al meteen een stuk anders uitzien dan een doorsnee mens.

tumoren 3a

Ook zijn er mensen die worden geboren zonder aandoening, maar deze oplopen tijdens hun leven en er heel anders door uitgaan zien. Door deze veranderingen zijn deze mensen vaak doelwit voor pesterijen en dat is enorm triest. 

Meer over het verhaal: In deze video zien we de 44-jarige Libby Huffer, ze werd gediagnosticeerd met neurofibromatose type 1, een hele zeldzame huidziekte die kankerloze tumoren veroorzaakt, toen ze 5 jaar oud was.

tumoren 5a

Ze leefden een gelukkig, normaal leven tot haar tienerjaren. Vanaf toen begonnen er overal op haar huid knobbels te ontwikkelen.

Vanaf het moment dat de knobbels begonnen te komen werd ze enorm gepest, omdat mensen dachten dat het besmettelijk was.

Libby heette oorspronkelijk Elizabeth, maar ze heeft haar naam laten veranderen door de slechte herinneringen eraan. De pestkoppen noemden haar namelijk: Lizard-Breath.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: StoryTrender: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
tumoren 5a