Tienermeisje en opa spelen en zingen samen ‘Somewhere Over the Rainbow’


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Niets gaat boven een goede band met je familie hebben. Vrijwel iedereen hoopt erop of kijkt er naar uit om een goede band met zijn of haar fam te hebben. Het is toch gezellig als je leuke dingen met elkaar kan doen op verschillende vlakken.

Deze opa en kleindochter delen in ieder geval dezelfde passie op muzikaal vlak. 

Tienermeisje en opa

De 81-jarige Frank Nardone zingt met zijn 18-jarige kleindochter Brooke Falls het nummer “Somewhere over the rainbow”.

De twee maken er een echt duet van. Frank speelt ook nog eens op zijn gitaar erbij, dat maakt het duet al helemaal af.

Het tienermeisje en de opa lijken perfect op elkaar zijn ingespeeld en dit is overduidelijk niet de eerste keer dat zij samen zingen.

Wat een dijk van een stem heeft Brooke zeg en dat op zo’n jonge leeftijd! Maar opa Frank kan er ook zeker nog wat van! Aan hem is overduidelijk te zien, dat hij al wat jaartjes ervaring heeft. 

Tienermeisje en opa 2

Op zijn mini-gitaar speelt Frank het prachtige lied.

Onwijs leuk dat de twee dit samen doen, dat versterkt toch onderling de band met elkaar. Dit moeten ze er vooral inhouden!

Veel mensen zijn fan van de twee namelijk en wij weten zeker dat de rest van hun familie ook erg te spreken over hen zal zijn.

Wij zijn benieuwd wanneer de volgende cover er aan komt, want wij kunnen niet meer wachten! Een zingend tienermeisje met een gitaarspelende opa, wat een perfecte combinatie!

Beeldbewijs credits: Rumble Viral

Gerelateerde videos: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts