Straatmuzikant speelt klassieker op zijn fluit en maakt hiermee indruk op menigte 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Straatmuzikant ontroert menigte als hij begint te spelen op zijn fluit. Wanneer je deze muzikant op straat tegenkomt dan moet je wel even stoppen. Wat een ontzettend speciale en mooie muziek maakt deze man. Onderhand is de straatmuzikant wereldberoemd met zijn prachtige straat optredens en ook heeft hij al live shows!

 

Spectrum Tip:
‘Wij hebben de videobeelden van deze straatmuzikant die zo prachtig speelt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’
 

straatmuzikant 1

Het leven van een straatmuzikant gaat zeker niet altijd over rozen. Het is namelijk heel erg moeilijk om een goede plek te vinden waar je ook niet zomaar weggestuurd wordt.

Toch zijn het straatmuzikanten die een stad een beetje op kunnen vrolijken. Er moet alleen wel een balans gevonden worden in de hoeveelheid en ook moet de kwaliteit hoog blijven.

Niemand zit namelijk te wachten op een muzikant die geen fatsoenlijke noot uit zijn instrument kan krijgen.


Waardevolle informatie over filmpje:
In deze video is een straatmuzikant te zien die een voorbeeld is voor veel andere muzikanten. Deze man laat namelijk perfect zien hoe een artiest zijn show op straat in elkaar moet zetten.

straatmuzikant 2

Het is namelijk een combinatie van geweldige muziek en wat culturele achtergrond. Hij laat namelijk zien waar zijn roots liggen en dit trekt sowieso al meer de aandacht.

Als het dan in combinatie is met geweldige muziek en met een geweldige stem dan is het wel logisch dat er zoveel mensen naar willen kijken. Nu is het nog te hopen voor hem dat hij er wat geld aan weet te verdienen.

straatmuzikant 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Alexandro Querevalú: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
straatmuzikant 3