Zorgzame moeder stinkdier helpt haar baby’s één voor één de stoeprand op te klimmen 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

“Kijk hoe deze moeder stinkdier haar baby’s helpt de stoeprand op te klimmen” – (leestijd – 1 minuutje)

In de natuur lijken wilde dieren bijna overal tegen opgewassen te zijn, maar op het internet duiken steeds vaker video’s op van wilde dieren in de stad en daar lijken ze het erg lastig te hebben.

De grootste reden is zeer waarschijnlijk het feit dat in steden alles van beton is. 

stinkdier-4
© The Pet Collective / stinkdier

Deze video is misschien wel de schattigste video die je deze maand gaat zien. Een familie van stinkdieren lopen door de stad als ze plotseling een gigantische stoep tegenkomen.

stinkdier-5
© The Pet Collective / stinkdier

De jongeren steken met hun moeder de straat over en dit gaat allemaal goed, want er komt geen auto langs. Als ze bij de stoeprand aankomen staan ze wel voor een groot probleem, want de deze is te hoog voor de jonge stinkdieren om zelfstandig op te klimmen. Gelukkig hebben ze een hele slimme moeder die wel weet hoe ze haar kleintjes moet redden. 

stinkdier-2
© The Pet Collective / stinkdier

De moeder klimt op de stoep en trekt haar jonge stinkdieren steeds een voor een op de hoge stoeprand. Het gaat allemaal heel rustig, maar uiteindelijk slaagt ze erin om iedereen veilig op de stoep te krijgen. 

De persoon die deze mooie reddingsactie filmde was al bereid om uit de auto te stappen om te gaan helpen. Stinkdieren zijn natuurlijk geen dieren waar je graag bij in de buurt komt en daarom was het niet gelijk zijn eerste idee.

stinkdier-3
© The Pet Collective / stinkdier

Uiteindelijk is het juist goed dat ze niet heeft ingegrepen, want zo kunnen ze ongestoord verder gaan. 

Het is nu verstandig dat de stinkdier en haar kinderen aan deze kant van de stoep blijven, want anders moet ze weer zoveel moeite doen. Natuurlijk is dit niet erg, want een goede moeder heeft alles voor haar kinderen over. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: The Pet Collective / stinkdier

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts