Schattige baby van 8 maanden doet harten smelten en gaat viraal met video van eerste stapjes 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. De video van de schattige baby staat onderaan:

Schattige baby van 8 maanden doet harten smelten en gaat viraal met video van zijn eerste stappen – (leestijd – 1 minuutje)

Er is niets op deze wereld dat schattiger is dan baby’s. Hun lieve gezichtjes in combinatie met het leuke gedrag zorgt ervoor dat het hart van iedereen smelt. 

Normaal gesproken zetten baby’s hun eerste stapjes als ze tussen de 9 en 12 maanden oud zijn.

Tegen de tijd dat ze tussen de 14 en 15 maanden zitten zijn het al volleerde lopers en wandelen ze zonder gemak door het huis. schattige-baby
© Clay Barnett / Schattige baby

Iedere baby is anders en daarom zijn er natuurlijk ook uitzonderingen.

Sommige baby’s leren een stuk later lopen en dan is het belangrijk voor de ouders om niet meteen in de stress te schieten.

Het is heel normaal en je moet zeker niets gaan overhaasten met je kleine kindje. Er zijn natuurlijk ook kleine baby’s die een stuk eerder lopen dan het gemiddelde.

Het mannetje dat we in deze video zien, is slechts 8 maanden oud, maar loopt al als een kind van ongeveer 12 maanden oud. 

schattige-baby-2
© Clay Barnett / Schattige baby

Het duurt vaak een tijdje voor een kind gaat lopen, omdat er verschillende dingen eerst geleerd moeten worden, zoals zitten, omrollen, kruipen en zelfstandig staan.

Daarnaast is een van de belangrijkste dingen goede voeding, want dit speelt een hele belangrijke rol bij de spierontwikkeling en coördinatie. 

Het lopen bij een baby gaat helemaal vanzelf. Ze voelen zelf aan wanneer ze er klaar voor zijn en daarom heeft het dus ook echt geen zin om als ouder keihard je best te doen om een kind te laten lopen. 

Het leuke aan deze beelden is het geconcentreerde hoofdje van dit kleine mannetje.

Hij doet heel erg zijn best om niet om te vallen en daardoor wordt het nog een stuk schattiger. Op het internet werd iedereen verliefde op hem, want inmiddels heeft de video die door zijn vader, Clay Bernett, op YouTube werd gepost meer dan 10,5 miljoen weergaven.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Clay Barnett

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts