Vijf mannen en een bassist spelen hun versie van “Stand By Me” in de kerk 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De prachtige beelden van vijf mannen die ‘Stand By Me’ zingen

“Vijf mannen en een bassist spelen “Stand By Me” in de kerk en gaan viraal met hun optreden. Het vijftal vult elkaar fantastisch aan en zorgt voor een heel mooi samenspel tussen hoge en lage stemmen.” [adinserter block=”14″]

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van het lied ‘Stand By Me’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

stand by me 3
© Cover Story DooWop

Waardevolle inleiding

Zangkoren zijn niet weg te denken uit de kerkcultuur. Tijdens bepaalde diensten is het altijd een erg mooi moment als er gezongen wordt.

Het is vooral de zangstijl die ons heel erg aanspreekt. Het feit dat bijna alles wordt gezongen, dus melodie en ritme ook is bijzonder.

Het zorgt voor een effect dat je met geen instrument kan vergelijken.

Het nummer Stand By Me is een heel erg bekend nummer in de kerkgemeenschap en deze mannen zingen het op de mooiste manier mogelijk. 

stand by me 2a
© Cover Story DooWop

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

Hier zien we het optreden van 5 mannen die zingen en een bassist. Ze zingen het nummer “Stand by me” in Saint Luke’s Lutheran Church op 46th street in Manhattan.

Het filmpje is al een flinke tijd geleden opgenomen, namelijk in 2015. De stemmen van de mannen passen perfect bij elkaar, waardoor er een prachtig samenspel van stemmen ontstaat.

Dit optreden is echt genieten en het is eigenlijk niet te bevatten dat er zulke mooie muziek gemaakt kan worden met eigenlijk alleen maar stemmen en een bas. [adinserter block=”6″]

stand by me 1
© Cover Story DooWop

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van ‘Stand By Me’ zijn afkomstig van | Cover Story DooWop: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts