Man koopt zeeschildpadden van markt en rijdt rechtstreeks naar de oceaan om ze vrij te laten 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Man koopt zeeschildpadden van markt en rijdt rechtstreeks naar de oceaan om ze vrij te laten” – (leestijd – 1 minuutje)

In bepaalde delen van de wereld is het heel normaal om bepaalde dieren te eten die wij in de Westerse wereld niet beschouwen als voedsel.

Deze dieren worden verhandeld op speciale markten, waar de omstandigheden erg slecht zijn en de dieren enorm veel leed aangedaan wordt.

Steeds meer mensen beginnen actie te ondernemen tegen dit soort markten.

schildpadden op de markt
© Did You Know Animals ? / schildpadden op de markt

Arron Culling was samen met zijn collega Mark in Papoea-Nieuw-Guinea voor hun werk.

Als de heren niet aan het werk zijn, verkennen ze graag samen het eiland.

Het eiland heeft heel veel mooie dingen te bieden, maar ze komen ook dingen tegen die ze minder leuk vinden.

schildpadden op de markt
© Did You Know Animals ? / schildpadden op de markt

Toen ze samen over een markt liepen, viel hun gelijk op dat er zeeschildpadden op de markt aangeboden werden voor consumptie.

Arron en Mark keken elkaar meteen aan en dachten allebei hetzelfde. Ze besloten om de schildpadden te kopen en ze vervolgens los te laten in de zee.

Er zijn meerdere foto’s genomen van de heldhaftige reddingspoging.

schildpadden op de markt
© Did You Know Animals ? / schildpadden op de markt

Ze kochten de schildpadden voor omgerekend 50 euro en reden 5 kilometer naar de zee om ze te bevrijden.

Op de beelden is te zien hoe Arron en Mark twee zeeschildpadden terugzetten in de zee, maar dit waren niet de enige. Hiervoor hadden ze al tien andere schildpadden teruggezet. 

In de wereld zijn er zeven verschillende soorten zeeschildpadden en ze worden bijna allemaal bedreigd met uitsterven, omdat het vissen op zeeschildpadden in de meeste delen van de wereld nog gewoon legaal is.

Bij het zien van deze beelden kunnen wij gewoon boos worden en daarom moet het vissen op deze arme dieren gestopt worden. Deze gigantische dieren zijn niet geschikt voor consumptie.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Did You Know Animals ? / schildpadden op de markt

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts