Baas verlaagt eigen salaris met 1 miljoen om salarissen van werknemers te verhogen – Krijgt Tesla cadeau


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Baas die een loonsverlaging van 1 miljoen ontving om de salarissen van werknemers te verhogen, heeft zijn bedrijf verdrievoudigd.”

De Ceo van Gravity Payments heeft zijn werknemers in het zonnetje gezet met een salarisverhoging tot 70.000 dollar. Nu heeft hij een rechtszaak gewonnen die zijn eigen broer tegen hem had aangespannen en hebben zijn werknemers hem bedankt door een Tesla te kopen. 

salarisverhoging

Dan Price is de Ceo van Gravity Payments en in 2015 werd hij bekend doordat hij een plan aankondigde om zijn salaris van 1 miljoen dollar te verlagen, zodat hij in staat was om het salaris van zijn werknemers te verhogen tot 70.000 dollar. Over het hele internet waren mensen te spreken over het geweldige gebaar van de Ceo, maar hij kon hier niet van genieten. 

Zijn eigen broer en mede-oprichter Lucas Price had namelijk een rechtszaak tegen hem aangespannen. Hij beschuldigde Dan van het schenden van zijn rechten als minderheidsaandeelhouder, door zichzelf te veel te betalen en persoonlijke aankopen in rekening te brengen op naam van het bedrijf.

De rechtszaak werd een paar weken voor Dan zijn plan om het minimumloon te verhogen in het leven geroepen.

salarisverhoging 2

Uiteindelijk won Dan de rechtszaak en werden alle beschuldigingen ingetrokken.

Dan woonde in een gigantisch huis met drie slaapkamers en een zwembad. Hij besloot dit huis niet te gaan verkopen, maar het te gaan verhuren op Airbnb om rond te kunnen komen, terwijl hij zich aanpaste aan zijn nieuwe salaris. 

De opoffering die Dan heeft gemaakt om zijn werknemers te belonen valt heel erg in de smaak bij zijn werknemers. Zij hebben daarom besloten om allemaal geld in te zamelen om een geweldig cadeau voor hun baas te kopen, een Tesla. 

Deze salarisverhoging is de perfecte manier om alle werknemers voor je door het vuur te laten gaan en het feit dat ze dit hebben gedaan zegt daar genoeg over.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Gravity Payments

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts