Hardwerkende 13-jarige jongen ruilt zijn Xbox in en maait gazons om voor zijn alleenstaande moeder auto te kopen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 2 minuutjes: “Hardwerkende 13-jarige jongen ruilt zijn Xbox en maait gazons om voor zijn alleenstaande moeder een auto te kopen”

Ouders hebben het vaak erg zwaar met hun kinderen tijdens de pubertijd. De kinderen beginnen overal moeilijk over te doen en je zou bijna wensen dat je ze nooit had gehad. Dit was alleen zeker weten niet het geval voor een alleenstaande moeder uit Nevada. 

William Preston en zijn familie gingen door een hele lastige periode van hun leven. Zijn moeder probeerde in haar eentje te zorgen voor haar drie kinderen en de drie honden en dat allemaal zonder auto. auto-kopen William zat vaak op YouTube naar video’s te kijken waarin YouTubers hun ouders een auto gaven. Hierdoor werd hij op het idee gebracht om hetzelfde te doen, want dit was echt iets wat zijn moeder nodig had. 

De tiener verdiende al wat extra geld door tuin- en huishoudelijk werk te doen voor de buren in zijn gemeenschap. William zat op een gegeven moment op Facebook te kijken toen hij plotseling een advertentie zag van een Chevrolet Metro uit 1999.

De auto was erg goedkoop, maar toch had William niet genoeg geld om hem meteen te kopen.

auto-kopen-2

Daarom stelde hij aan de vrouw voor of ze hem misschien wilde ruilen tegen zijn Xbox. In eerste instantie leek het de vrouw geen goed idee, maar na een tijdje kwam ze erop terug en zei ze ja. 

Toen de deal rond was, vertelde hij het aan zijn moeder en ze kon het niet geloven. William had het zelfs zo goed geregeld dat de vrouw hem en zijn moeder op kwam halen en mee nam naar de auto. 

Vanaf dat moment had zijn moeder de beschikking over een auto die het leven een stuk makkelijker zou maken. Voor veel kinderen is een Xbox of een huishouden met twee auto’s normaal, maar zij moeten gaan beseffen dat ze bevoorrecht zijn. Wat een geweldige zoon is William. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WSLS 10

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts