Man slaat raam kapot met golfclub om 2 kleine pups te redden die vastzitten in hete auto


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Niet iedereen zorgt even goed voor zijn of haar huisdieren dat daadwerkelijk zou moeten.

Zelfs in deze tijd komen mensen nog teveel zaken als dierenmishandeling en verwaarlozing tegen. Dit is natuurlijk iets vreselijks en moet dan ook bestreden worden. In deze video zie je hoe twee honden worden gered van dierenmishandeling en verwaarlozing. honden-redden-1

Twee kleine honden zijn onlangs achtergelaten in een auto bij een winkelcentrum. Toen hun baasje lekker aan het winkelen was, werd het steeds warmer in de auto.

Zo heet dat de honden leken uit te drogen. Toen de bewaking van het winkelcentrum de honden opviel, probeerde zij contact te leggen met de eigenaar van de auto. Maar na een uur geen gehoor te geven, gingen de omstanders zelf in actie.

In eerst instantie probeerde een man een raam open te breken met een mes, dat lukte helaas niet. En toen kwam er een tweede man in het spel om de honden te redden. 

 

honden-redden-2-1

Hij nam een golfclub in zijn hand en sloeg in een klap het raam open. De beveiliging stapte direct het voertuig in en pakte de twee honden. De twee honden kregen direct water, want ze leken bijna om te komen van de uitdroging. De eigenaar van de auto en de honden is opgepakt en wordt nu gestraft voor dierenmishandeling.

De twee honden zijn meegenomen naar het asiel en voor hen worden nu nieuwe gezinnetjes gezocht. Hopelijk komen ze in de toekomst wel onder in een goed gezinnetje, dat verdienen ze!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Viral Hog

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts