Superhandig: expert toont met trucje hoe je geen last meer hebt van beslagen ruiten ❤️👍


Geen beslagen ruiten meer met dit trucje. Altijd last van beslagen ruiten wanneer je wilt wegrijden? Kijk dan deze video om te zien wat de beste manier is om dit te voorkomen. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van hoe je geen beslagen ruiten meer kan krijgen met een trucje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

ruiten beslaan 3

Heb je het ook helemaal gehad dat telkens wanneer je ‘s ochtends weg naar je werk wilt rijden je eerst 5 minuten moet wachten, omdat je ruiten helemaal beslagen zijn?

Beslagen ruiten is een gevolg van veel vocht in de auto, dus als je het vocht weet op te nemen of om iets op de ruiten weet aan te brengen moet het probleem verholpen zijn.

Als je op het internet zoekt kom je veel verschillende soorten oplossingen tegen, maar bij geen een weet je zeker of het daadwerkelijk werkt. 

Waardevolle informatie over het filmpje: Tot nu! In deze video leer je hoe je het beslaan van je ruiten beste kan voorkomen. De man test verschillende oplossingen voor het probleem.

ruiten beslaan 2

Hij gebruikt een speciale spray voor het voorkomen van beslagen ruiten genaamd RainX, maar ook huishoudelijke apparaten zoals, scheerschuim, babyshampoo, aardappelen en handgel om te kijken welke oplossing wel degelijk werkt en welke oplossing een absoluut fabeltje is.

De RainX komt als beste uit de test, maar één huishoudelijk product geeft nagenoeg hetzelfde resultaat. Ben je benieuwd naar welk product het is? Kijk dan de video!

ruiten beslaan

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: ChrisFix: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ruiten beslaan