Postbode verkleedt zich elke dag om mensen tijdens quarantaine te vermaken! 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Het prachtige verhaal van een postbode die tijdens quarantaine mensen verrast…

“Postbode verkleedt zich elke dag om mensen tijdens quarantaine te vermaken. Deze held doet er alles aan om de mensen in quarantaine te vermaken en zet zichzelf daarbij graag voor schut.” [adinserter block=”14″] 

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de postbode en zijn kostuums onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

© Good Morning Britain

Waardevolle inleiding

Toen het virus uitbrak in China dacht de rest van de wereld dat het ging om een onschuldig ongevaarlijk griepje, maar nu bijna een jaar later weten we allemaal wel beter.

De hele wereld zit in quarantaine en dat valt niet mee. Thuis zitten is voor een paar dagen leuk, maar op een gegeven moment ben je er helemaal klaar mee.

Normaal ga je lekker naar buiten als je klaar bent met thuis zitten, maar in deze tijden heb je niet de mogelijkheid om naar buiten te gaan. En moet je dus alles aanpakken om jezelf te vermaken.

postbode tijdens quarantaine 3a
© Good Morning Britain

Belangrijke inlichting verhaal: (video eronder geplaatst)

In deze video zien we een interview tijdens het Engelse programma: ‘Good Morning Britain’.

De man die wordt geïnterviewd is een postbode genaamd John Matson. Deze postbode vond dat iedereen maar zielig thuis zat in quarantaine en wilde wat vermaak bieden aan deze mensen.

Daarom besloot hij om de post te bezorgen in een prinsessenjurk, zodat de mensen in quarantaine iets hadden om te lachen.

Wij vinden dit een fantastische actie, want John zet zichzelf eigenlijk compleet voor schut om andere mensen te vermaken. In onze ogen verdient hij een lintje. [adinserter block=”6″]

postbode tijdens quarantaine 1a
© Good Morning Britain

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van postbode zijn afkomstig van | Good Morning Britain: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts