Roy Orbison die ‘Pretty Woman’ zingt – is keer op keer de moeite waard om naar te kijken 😄💖


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

“Pretty Woman zingen kan Roy Orbison als de beste en het is elke keer het luisteren waard!” (leestijd – 1 minuutje) 

We kennen hem allemaal wel, Roy Orbison! Roy Kelton Orbison was een Amerikaanse country- en rockzanger.

Hij staat sinds 1987 in de Rock and Roll Hall of Fame, sinds 1987 in de Nashville Songwriters Hall of Fame en sinds 1989 in de Songwriters Hall of Fame.

Dit is zeker een legende, waar we het nu over hebben en dat komt natuurlijk allemaal door zijn geweldige stem en charmes.

pretty-woman-zingen
©Roy Orbison / Pretty Woman zingen

In de onderstaande beelden zie je hoe hij Pretty Woman zingt. ‘Oh, pretty woman’ is een single van de Amerikaanse zanger Roy Orbison.

Hij schreef het nummer samen met Bill Dees, een liedjesschrijver met wie hij veel samen deed. It’s over, de voorganger van Oh, pretty woman, is door hetzelfde duo geschreven.

De titel van het liedje zegt het misschien al, maar het liedje vertelt hoe de zanger een mooie vrouw langs ziet lopen. Hij is daar zo in opgeraakt dat hij een liedje voor haar heeft geschreven. Een regelrechte hit!! 

pretty-woman-zingen-2
©Roy Orbison / Pretty Woman zingen

In deze video zie je een prachtig optreden in zwart/wit. Roy zet een spektakel neer met zijn toebehorende band en met dit nummer heeft hij de wereld op zijn kop gezet.

Onwijs leuk om naar te kijken. Dit is een filmpje dat in ieder jaar leuk blijft om naar te kijken.

Of je het nou nu kijkt, over twee jaar, 10 jaar of vijftig jaar, het is zo tijdloos en zal altijd mee blijven gaan als een echte klassieker. Dat mensen fan van hem zijn, dat is dan ook volkomen op zijn plaats. Wij zijn het stiekem ook, maar dat zul je vast al door hebben gehad.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Roy Orbison

Laat Je Verrassen: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts