Elvis Presley bewijst dat hij de koning is wanneer hij “My Way” zingt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Elvis Presley, ja wie kent hem niet. Elvis was een Amerikaanse acteur en zanger.

Hij wordt vaak The King of Rock and Roll of kortweg The King genoemd en geldt als een van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw.

In deze video zie je hoe hij de eerste artiest is die de aandacht van 1,5 miljard kijkers weet te trekken. 

elvis-zingt-my-way-2

In deze video zie je hoe Elvis zijn welbekende nummer “my way” zingt. En terwijl hij dit nummer zong tijdens een optreden schreef hij televisie- en entertainment geschiedenis.

Dit deed Elvis met zijn Aloha from Hawaii concert, uitgevoerd in de Honolulu International Center Arena op 14 januari 1973.

Het optreden werd live-uitgezonden op een vertraagde basis naar ongeveer 30 Europese landen.

En het werd voor het eerst uitgezonden in Amerika op 4 april op NBC in bewerkte vorm. De Amerikaanse versie bevatte ook nog nummers die na het concert waren opgenomen. 

elvis-zingt-my-way

In totaal werd het concert in meer dan veertig landen gezien door bijna 1,5 miljard mensen, een wereldwijd record betreft kijkcijfers.

Nooit eerder heeft een artiest de aandacht in een keer er zo bij kunnen houden. We praten hier dus zeker over een record!

Dit was zeker een van de hoogtepunten van de superster betreft de concertuitvoeringen.

Het klopt gewoon, hoe Elvis “my way” zingt en het gehele concert neerzet. Het is een totaalplaatje! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Elvis Presley

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts