Ed Sheeran brengt eerbetoon aan Elvis met: ‘Can’t help Falling in Love’ 😢❤️


Luister nu naar de prachtige vertolking van ‘Can’t Help Falling in Love’…

“Ed Sheerans vertolking van ‘Can’t Help Falling in Love’ is een prachtig meesterwerk. Samen met een koor zet hij prachtig stuk neer. Iedereen wilt hier natuurlijk naar luisteren.” [adinserter block=”14″]

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van “Can’t Help Falling in Love” onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

Can't Help Falling In Love 2a
© TeddysFanta

Waardevolle inleiding over Ed Sheeran

Iedereen kent hem ondertussen wel, Ed Sheeran. De wereldbekende zanger die een onwijs mooie stem heeft.

Zijn nummers kunnen tot diep in je ziel doordringen en je bent in 1 slag verliefd op zijn teksten. Hij is wereldberoemd.

Mensen over de gehele wereld kennen hem en zijn bijzondere muziek. Hoe hij zingt over alledaagse dingen, maar ook bijzondere dingen.

En hoe hij nummers covert van andere artiesten, doet die ook bizar goed. In dit filmpje komt een bijzondere vertolking van het nummer ‘Can’t Help Falling in Love’ met een koor.

Can't Help Falling In Love 3a
© TeddysFanta

Belangrijke inlichting verhaal

Ed Sheeran zingt in dit filmpje een prachtige vertolking van ‘Can’t Help Falling in Love’ met een achtergrondkoor.

Dit zorgt per direct voor kippenvel. Wat een onwijs mooie cover. Als je hier niet van geniet, ja dan weten wij het ook niet meer.

De klanken vanuit zijn stem klinken zo mooi en hoe het koor hier in mee gaat klinkt ook echt bizar. Wij genieten enorm van dit filmpje!

En hopelijk jullie ook, want dit is echt te bizar voor woorden. Hopelijk komen er snel meer van dit soort filmpjes uit, want wij krijgen er geen genoeg van! [adinserter block=”6″]

Can't Help Falling In Love 1a
© TeddysFanta

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van Can’t Help Falling in Love zijn afkomstig van | TeddysFanta: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts