32 jaar geleden liet deze dansscène het publiek buiten adem raken: “Herinner je je het nog?”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: 32 jaar geleden liet deze dansscène het publiek buiten adem raken. “Herinner je je het nog?”

Niets gaat er boven een potje dansen. Heerlijk bewegen en rond zwieren op de beat.

Het is bewezen dat je van dansen vrolijk wordt omdat je dan een bepaalde stof aanmaakt in je hersenen. Nou als het dan aan ons ligt, blijven we dansen!

populaire-dansscne-2 (1) Dirty Dancing is een muzikale film uit 1987 over een meisje dat verliefd wordt op haar dansleraar, die ze leert kennen wanneer ze met haar ouders op vakantie is.

Deze film is en was een enorme hit! Nog steeds zijn mensen onwijze fan van dit stuk en blijven ook de liedjes vooral in leven. In dit fragment zie je een van de meest populaire dansscenes ooit!

Je ziet namelijk hoe de twee hoofdrolspelers samen een dans neerzetten op het welbekende nummer “Time of my Life”. Geen wonder dat iedereen zo’n fan is van deze film, want het is simpelweg geweldig!

populaire-dansscne (1)

De passie springt van het beeldscherm af. Na het zien van dit fragment, krijg je weer helemaal zin om heel de film te bekijken!

En dan plak je gelijk het tweede deel er nog achter aan. Deze film is zo bekend geworden om deze populaire dance scene en alle nummers.

Dat maakt het natuurlijk extra leuk. Het is gewoon een tijdloze film, die je altijd nog zou kunnen kijken. Of je nou 12 bent, 24, of 86, het blijft fantastisch!   

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Sabi Eva

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts