Dirty Dancing krijgt eindelijk een vervolg, 33 jaar later.


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 2 minuten: “Dirty Dancing krijgt eindelijk een vervolg, 33 jaar later.”

Wie kent dirty dancing nou niet? Jong of oud, de naam moet je wel eens hebben vallen. Vooral vroeger was het nog al een begrip. Nu in deze tijd wat minder, maar alsnog weten veel mensen van deze historische film.

En we hebben leuk nieuws! Dirty Dancing krijgt namelijk een vervolg! dirty-dancing-vervolg-2

In het nieuwsbericht van FOX59 news is bekend gemaakt dat de makers een vervolg gaan maken van de welbekende film Dirty Dancing. Dit zal voor veel mensen als verrassing komen, aangezien niemand hier al die jaren later niet meer op gerekend had.

Maar hoewel het als een verrassing komt, zijn de mensen niet minder blij!

Ze staan nog net niet te springen, alle fans, want hun droom komt eindelijk uit. Ook zullen de acteurs van de vorige film, te zien zijn in het vervolg. Dat maakt het natuurlijk alleen nog maar leuker! 

dirty-dancing-vervolg

Veel mensen zagen dit niet aankomen en zien het dan ook als een totale verrassing. Maar eentje die wel meer dan welkom is!

Mensen staan nog net niet te springen om dit vervolg. Wie wilt er nou niet nog een film zien vol liefde, dans en zang. Heerlijke klassiekers en lekker terug in de tijd en even aan niets denken! Wie zegt daar nou nee tegen!

Wij denken niet veel en denken dan ook dat dit een groot succes zal worden. Wij hopen dat ze onlangs COVID-19, snel kunnen beginnen met draaien! Nu willen we natuurlijk niet meer te lang wachten.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Fox 59

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts