Pasgetrouwd stel doet ‘Dirty Dancing’ openingsdans op bruiloft en maakt diepe indruk met danspasjes!


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Trek je dansschoentjes maar aan hoor! Na het zien van dit filmpje, heb jij ook zin om lekker de voetjes van de vloer te gooien.

Een kersvers getrouwd stel, maakt een bijzondere indruk op het publiek. Ze voeren een openingsdans uit op dirty dancing. Het concept dat iedereen wel kent!

Maar als je dit kent, weet je ook hoe moeilijk het is om hierop te dansen. Het stel doet het lijken alsof het onwijs makkelijk is.

Nu denk je vast bij jezelf, dat doe ik ook wel even na. Nou niet dus, dit kosten maanden van trainen en bloed, zweet en tranen!


Pasgetrouwd stel 7

Het geluk spat wel echt af van het pasgetrouwde stel! Als je dit ziet, wil je waarschijnlijk zelf ook maar al te snel in het huwelijksbootje stappen.

Als je dat nog niet zit dan! Heerlijk dansen met elkaar, lekker eten, verliefd zijn, dat is toch wat je wilt. En op zo’n bijzondere dag, is alles mogelijk!

Wij hopen dat al het geluk naar het stel gaat en dat zij nog vele dansjes samen mogen doen. Het ziet er zo onwijs goed uit, dus wij denken dat dat wel goed moet komen!

Kijk vooral zelf en laat je lekker meeslepen in het moment!

Deel deze geweldige beelden op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts