Man verliest zijn vrouw op 59-jarige leeftijd – Tovert een schuur om tot museum om haar te eren 😢❤️


Zijn 59-jarige vrouw overleed: 6 jaar later onthuld hij een geheim dat hij verborgen hield in deze schuur…. Als herinnering aan de onvoorwaardelijke liefde van zijn overleden vrouw heeft hij een museum gemaakt waarin hij duizenden foto’s heeft opgehangen die het koppel vroeger had gemaakt. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze man en zijn ‘geheime schuur’ onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

overleden man eert zijn vrouw 2

De dag waarop je de ware tegen het lijf loopt moet een van de meest gelukkige dagen uit je hele leven zijn. Vanaf dat moment zit je op een roze wolk en vind je alles helemaal prima, zolang je maar tijd kan doorbrengen met jouw geliefde.

Het is fantastisch om met de liefde van je leven herinneringen te maken en samen oud te worden.

Alleen is er altijd een moment dat er een einde komt aan het geluk en dat is wanneer jij of je partner is overleden. De grond zakt onder je voeten vandaan en je weet het eigenlijk niet meer, maar gelukkig heb je de herinneringen nog, want die pakt niemand je meer af. 

overleden man eert zijn vrouw 5

Waardevolle informatie over dit verhaal: In deze video zien we de fantastische Charles ‘LaLa’ Evans. Charles was 59 jaar en 11 maanden samen met zijn vrouw Louise toen ze plotseling 1 maand voor hun 60-jarige jubileum kwam te overlijden.

overleden man eert zijn vrouw

Charles was er kapot van, maar was vastbesloten om haar op een bepaalde manier te herdenken. Het koppel had vroeger veel leuke momenten beleefd en die hebben ze allemaal vastgelegd met een fotocamera, wat resulteerde in duizenden foto’s.

Dat bracht Charles op het idee om een museum in de achtertuin van zijn huis in Mississippi te beginnen. In het museum heeft hij alle foto’s opgehangen ter nagedachtenis aan de onvoorwaardelijke liefde van zijn overleden vrouw.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Great Big Story: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts