Ze adopteren de 3 kinderen van hun overleden buurvrouw en bij thuiskomst was alles verdwenen


Leestijd – 1 minuutje: “Ze adopteren de 3 kinderen van hun overleden buurvrouw en bij thuiskomst was alles verdwenen” 

Wie goed doet, wie goed ontmoet zullen we zo maar zeggen! Karma staat altijd om het hoekje, of het nou slecht is of goed.

What goes around, comes around. En in deze video maak je kennis met een familie die wel wat goede karma kan gebruiken. 

overleden-buurvrouw-2-136

Zo zie je namelijk een buurvrouw die drie kinderen in huis heeft genomen. De drie kinderen hebben namelijk hun moeder verloren onlangs aan kanker.

Op een dag vroeg hun moeder aan de buurvrouw ook wel moeder van vijf of ze een nachtje bij haar konden logeren, omdat zij zelf naar het ziekenhuis moest.

Hier kwamen ze erachter dat zij kanker had en dat zij niet lang meer zou hebben.

Na het overlijden, besloot de buurvrouw de drie kinderen in huis te nemen en probeert zij nu pleegouder te worden over hen. Ze wil hen een leven bieden die zij zelf vroeger niet heeft gehad. 

overleden-buurvrouw-479

In deze video zie je welke struggle zij wel niet doormaakt. In huis is er niet genoeg plek voor de kinderen en delen zij allemaal bedden met elkaar.

Toch wil zij niet opgeven aan de kinderen en zorgt zij ervoor dat het lukt. En om wat goeds terug te doen, zie je dat de buurvrouw en haar hele gezin een heel huis make-over krijgen!

Dit programma zorgt ervoor dat iedereen nu zijn eigen plekje heeft en een eigen bed. Een compleet nieuw en verzorgd huis, tot in de puntjes geregeld! Ze had hier nooit van durven te dromen! We zeiden toch, wie goed doet, wie goed ontmoet! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Johns Rocks

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts