Restaurantmedewerker redt een zeldzame blauwe kreeft en vindt een dierentuin om het te adopteren


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In deze video zie je hoe een blauwe rivierkreeft wordt gevonden. Deze kreeft is mega speciaal. Het beest komt oorspronkelijk uit Florida, Amerika en zie je alleen in zoet water of rivieren.  

In deze video zie je hoe een visrestaurant achter de verschijning van de blauwe kreeft kwam.

Het was zover.. een gerecht met kreeft moest gemaakt worden. Op het moment dat ze de kreeft wilde pakken, zagen de werknemers van het restaurant iets heel bijzonders.


blauwe-kreeft-2

Zo zagen ze dat een normale rode kreeft, de blauwe kreeft in bescherming nam. Waarschijnlijk zodat het beest niet gepakt zou worden.

Dit is een hele speciale diersoort omdat maar 1 van de 2.000.000 miljoen er zo uit ziet. Zodra de werknemer dit zag, ondernam hij ook direct actie. 

De blauwe kreeft heeft een naam gekregen van het restaurant: clawed. Clawed is uit het aquarium gehaald, en heeft zijn eigen plekje gekregen.

blauwe-kreeft

Omdat iedereen wist hoe bijzonder dit diersoort is, werd hij natuurlijk niet ter beschikking gesteld om te eten.

Clawed heeft nu zijn eigen plekje gekregen in een dierentuin en daar zal vanaf nu goed voor hem worden gezorgd. Ondanks dat Clawed niet meer te zien is in het restaurant, blijft hij de mascotte!

Clawed is dus nu voor altijd onderdeel geworden van het restaurant!

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts