Moeder pest ‘volslanke’ dochter om gewicht terwijl ze andere ‘dunnere’ dochter verwent met lekkernijen 😡😱


Moeder pest dochter met overgewicht terwijl ze andere ‘dunnere’ dochter verwent. Wat zou jij doen in zo’n situatie? Het vergt toch best wel wat moed om tegen een moeder in te gaan wanneer je het er niet mee eens bent. Het onderstaande filmpje heeft dan ook voor veel kritiek gezorgd.

 

Tip van onze Spectrum Experts:
‘Wij hebben de videobeelden van deze moeder die het normaal vindt om haar dochtertje te pesten en haar andere dochter te verwennen onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

overgewicht meisje gepest 3

Het hebben van overgewicht is een zeer groot probleem in de wereld. Het is eigenlijk natuurlijk een luxeprobleem te noemen, want het is alleen maar ontstaan door het feit dat een groot gedeelte van de wereld het heel erg goed heeft.

overgewicht meisje gepest 2

Omdat er nu zoveel mensen te dik zijn, zijn er onwijs veel mensen die aan het diëten zijn. Dieetgoeroes verdienen dan ook bakken met geld door boeken te schrijven. Ook geven ze op internet allerlei tips en ook daar verdienen ze bakken met geld mee.

Waardevolle info over het verhaal:
In deze video is te zien dat een vrouw samen met haar twee kinderen een restaurant ingaat en daar wat lekkers besteld. Het kind met overgewicht krijgt niks en het andere kind wel.

overgewicht meisje gepest

Ze zijn allemaal acteurs en ze zijn benieuwd hoe de mensen op zo’n situatie reageren. Duidelijk is dat sommige mensen absoluut niet op hun mondje gevallen zijn en die durven er dan ook wel echt wat van te zeggen. Zo makkelijk is dit niet, want je moet wel in het openbaar tegen iemand in durven gaan.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: What would you Do: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

overgewicht meisje gepest