Moeder legt haar vierling op een rijtje, alleen de baby links heeft een eigen ‘willetje’ 🤣❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Moeder legt haar vierling op een rijtje – Maar houdt je ogen gericht op het baby’tje helemaal links! De opvoeding van een vierling is zo makkelijk nog niet, dat bewijzen deze beelden namelijk wel.

 

Tip van onze Spectrum Experts:
‘Wij hebben de videobeelden van deze prachtige vierling en hun moeder onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

opvoeding vierling 2

Wanneer je in verwachting raakt dan weet je nog niet direct van hoe veel kinderen dit dan wel niet is. De kans is natuurlijk altijd aanwezig dat je gezegend wordt met een tweeling of misschien zelfs met een vierling.

Het maakt de opvoeding natuurlijk wel een stuk moeilijker wanneer je direct vier kinderen tegelijk krijgt. Je weet dan in ieder geval wel zeker dat je geen tijd meer voor jezelf over zult houden.

Voor je kinderen heb je dit natuurlijk wel gewoon over, zo is het dan ook wel weer.

Waardevolle informatie over verhaal:
In deze video is te zien hoe het leven van een moeder van vier kinderen eruit ziet. Deze moeder gaat namelijk de luiers van de vier kinderen verschonen en daar gaat enorm veel tijd en werk in zitten.

opvoeding vierling

Zeker als de kinderen ook nog eens zelf hun luiers weer uit gaan proberen te doen. Deze moeder doet er goed aan om met de opvoeding zo snel mogelijk te beginnen met het op de wc plassen. Het scheelt haar namelijk ook zo’n 30 luiers per dag.

Dat zou haar natuurlijk enorm veel tijd schelen. Al denken wij dat er maar weinig mensen zijn die het nog zo goed en snel zouden kunnen als dat deze vrouw het doet.

opvoeding vierling 3

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Gardner Quad Squad: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
opvoeding vierling