Middelbare school liefde viert 100 jaar op aarde en 80 jaar huwelijk


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “Middelbare school liefde viert 100 jaar op aarde en 80 jaar huwelijk”

Een van de mooiste dingen in het leven is oud worden met de liefde van je leven. Iedere dag samen spenderen is dan het leukste wat er is. Helaas heeft niet iedereen het geluk om oud te worden, maar als dit wel gebeurd dan is het ieder jaar een feestje. 

Billy en Nellie zijn 80 jaar geleden met elkaar getrouwd nadat ze elkaar hadden ontmoet op de middelbare school. Ze hebben allebei dezelfde leeftijd en zijn vier dagen na elkaar jarig.

Sinds ze een stel zijn, vieren ze ieder jaar hun verjaardagen samen. Het koppel woont in Georgia in de Verenigde Staten en zijn dit jaar allebei 100 jaar oud geworden. 

onbreekbare-liefde

Natuurlijk wilde ze deze mijlpaal uitgebreid vieren, maar het coronavirus bracht roet in het eten. Hierdoor moesten ze iets anders verzinnen en toen kwamen ze op het idee om een speciaal feest te geven met een sociale afstand. 

Het echtpaar heeft in totaal drie zonen, zes kleinkinderen en negen achterkleinkinderen. Al deze familieleden wilde natuurlijk langskomen en het moest echt wat speciaal worden. in het huis konden de corona maatregelen niet nageleefd worden en daarom werd het feest naar buiten verplaatst. 

Een parade van auto’s, fietsen en zelfs golfkarretjes kwam langs het huis van Billy en Nellie om hun te feliciteren met hun verjaardag.

onbreekbare-liefde-2

Billy en Nellie namen plaats op een stoel en konden heerlijk genieten vanaf een afstandje. Het echtpaar blijkt veel familie en vrienden te hebben, want de opkomst was heel groot. 

In deze nare tijd is het heel erg lastig voor oudere mensen, omdat hun gezondheid dagelijks gevaar loopt. Het is dan heel erg mooi om te zien dat ze zo aan het genieten zijn van deze dag.

100 worden is maar voor een paar mensen weggelegd en als je dat dan mag worden met de liefde van je leven is dat zeker het vieren waard.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: First Baptist Church, Savannah, Georgia

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts