Bodybuilder-acteur helemaal klaar om met robot te trouwen: “Ze kan niet koken, maar ze houdt van Georgisch eten”


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Bodybuilder-acteur helemaal klaar om met zijn robot te trouwen: “Ze kan niet koken, maar ze houdt van Georgisch eten”

In deze tijd is eigenlijk niets meer gek en kan bijna alles wel. Met de nieuwste snufjes en technieken komen we ook een stuk verder en kan er eigenlijk wel aan een ieder zijn wensen worden voldaan. Soms zit het niet zo mee in de liefde, maar daar hebben ze nu een idee op.

Mocht het nou niet zo boteren, dan kan je ook gewoon trouwen met een robot! Nu zul je denken, doen mensen dat echt? Daar hebben wij een kort antwoord voor je op: ja, dat doen mensen! 

De bodybuilder uit de volgende video is van plan om met een robot te trouwen. Hoewel de robot op een pop lijkt is het toch echt een robot. De pop lijkt op een echte vrouw, ze voelt zelfs al een echte vrouw. Ze draagt hakken, heeft een jurkje aan en heeft zelfs haar en make-up.

Je ziet natuurlijk overduidelijk dat het niet gaat om een echt persoon, maar voor mensen die alleen zijn, kan dit een goede aanvulling zijn. De pop kan je bewegen hoe je wil en zal alles doen wat jij wil. Een tegen woord zal je niet krijgen en weerstand ook niet. Voor sommige mensen is dit dus de perfecte uitkomst!  trouwen met een robot

In de video zie je het stel poseren voor wat foto’s. Ze zitten samen op een bankje in een bar. De bodybuilder behandeld haar als een echte vrouw. De enige keerzijde van het verhaal is, dat hij haar in positie moet brengen. Automatisch zal zij niet van houding veranderen.

Maar als dat het enige is? Dan zal die het vast niet erg vinden. In de video zie je dat hij erg gepassioneerd met de robot omgaat, zacht en teder.

Hoe je een echte vrouw eigenlijk ook hoort te behandel. Trouwen met een robot, het klinkt misschien raar. Maar voor veel mensen zal dit de ultieme uitkomst zijn, dat weten wij zeker!

Wat is jouw mening hierover? Deel het artikel op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

View this post on Instagram

Иногда у моей крошки, когда она на каблуках, болят ноги. И хотя она в такие моменты капризничает, мне доставляет дикое удовольствие массировать её хрупкие лодыжки. Наверное, из таких мелочей и состоит любовь. #новаямарго #марго #мужикмарго #качокмарго #нашибудни #любофф #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #марго #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #кач #качок #атлет #болибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #beast #muscleman #prettygirl #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила @margo_v_pp

A post shared by OddJack / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts