Tieners trouwen nadat werd verteld dat jongen nog maar 3-5 maanden te leven heeft


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Een bijzonder liefdesverhaal, waarbij je wel een traantje wegpinkt. 

Trouwen, we hopen het allemaal een keer te doen in ons leven. De een doet het wat vaker dan de ander, maar over het algemeen is het wel de wens om één keer te trouwen in je leven.

Meestal doe je het in je twintig jaren of later. Als je er goed over na kan denken en zeker van je zaak bent.

De twee tieners in dit verhaal zijn zeker nog niet op de juiste leeftijd maar wel bijzonder zeker van hun zaak. Kijk het filmpje en zie het bijzondere liefdesverhaal. Tieners trouwen 2

Chase en Sadie zijn tieners en al een tijdje bij elkaar. Als ze erachter komen dat Chase nog maar 3 tot 5 maanden te leven heeft, staat hun hele leven op hun kom.

Alle toekomstplannen zijn zo van de baan. Om toch voor altijd samen te zijn, besluiten de twee om te trouwen. Dit heeft uitgepakt in een wonderbaarlijke dag.

Kijk zelf de video en beoordeel! Het is net een sprookje. Wij hopen dat de twee onwijs genoten hebben samen en van elkaar! Wij wensen iedereen veel sterkte toe.

Vond je dit ook zo mooi en ontroerend tegelijk? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts