Oma luistert naar klein meisje die praat met haar moeder en even later rent ze door de regen 


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

In het leven gebeuren er soms dingen die we liever niet zien gebeuren. In deze video zie je een kort fragment tussen een gesprek van een klein meisje met haar moeder.

Een prachtig gesprek, waar je veel uit kan halen. Wijze woorden voor zo’n jong meisje zijn het zeker! 

door-de-regen
In dit fragment zie je namelijk hoe een stel mensen en een jong meisje aan het schuilen voor de regen. Tijdens dit moment krijgen moeder en dochter een gesprek. Het gaat over tegenslagen in het leven.

Het meisje zegt tegen haar moeder dat ze haar rug recht moet houden met haar hoofd omhoog. Hoe erg de situatie ook mag zijn, bij andere mensen is het soms nog erger. Daarom moet je altijd positief naar de situatie proberen te kijken en het beste ervan proberen te maken.

Het meisje zei dat we ons leven niet moeten laten bepalen door alle hindernissen.

door-de-regen-2

En dat is natuurlijk een extreem mooie gedachtegang. En zeker op zo’n jonge leeftijd. Want laten we eerlijk zijn veel mensen kunnen daar nog wat van leren. In het fragment zie je ook dat de andere mensen om hen heen er wat van opsteken.

En in plaats van te schuilen voor de regen, trotseren zij die en rennen zij door de regen heen. Deze video laat zien dat sommige gebeurtenissen of hindernissen nog niet zo erg zijn als dat ze in eerst instantie lijken.

Kijk altijd naar je glas alsof die halfvol is, in plaats van halfleeg!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III |
Beeld Autoriteit: imageynation
Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts