103-jarige oma zet eerste tatoeage om het van de bucketlist te schrappen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Het is nooit te laat om je dromen waar te maken. Als je iets heel graag wilt doen, maakt het niet uit hoe oud je bent, schakel de hulp in die je nodig hebt en maak je droom waar. Dit bewijst de 103-jarige Dorothy Pollack. 

103-jarige-oma-krijgt-eerste-tatoeage

Op 16 juni 2020 vierde Dorothy haar 103e verjaardag in een verpleeghuis in Muskegon in de Verenigde Staten. Ze moest haar verjaardag helemaal alleen vieren, omdat ze maandenlang in quarantaine heeft doorgebracht door het coronavirus. 

De quarantaine zorgde ervoor dat Dorothy haar familie niet meer kon zien en dat maakte haar erg depressief.

Het was ook geen oplossing om te bellen, want ze is enorm slechthorenden en kan daarom het geluid van de telefoon niet verstaan.

De verpleegkundige in het verzorgingshuis hebben er alles aan gedaan om Dorothy uit haar depressie te halen en gelukkig was dit met succes. 

103-jarige-oma-krijgt-eerste-tatoeage-2

Een paar weken nadat de quarantaineregels van het huis waren versoepeld, kwam Dorothy met het idee om een tatoeage te nemen.

Een paar jaar daarvoor kwam haar kleinzoon al met het idee, maar toen durfde ze het niet aan. Nu dacht ze ineens dat ze er eentje wilde en dan ook nog specifiek van een kikker, omdat ze van kikkers houdt. 

Op een vrijdag was het dan zover en stroopte Dorothy haar mouwen op en zat ze geduldig stil om de tatoeage goed te laten zetten. Er zijn veel mensen die ineenkrimpen van de pijn en af en toe zelfs gillen, maar Dorothy nam de tatoeage zonder ook maar een krimp te geven. 

De tattoo-artiest was helemaal door het dolle heen en vond het geweldig dat ze een tatoeage wilde laten zetten. Daarnaast vond hij het ook echt een eer, want hij heeft nu de oudste persoon van een tatoeage voorzien. 

Na deze geweldige ervaring besloot Dorothy om nog een dingetje aan haar bucketlist toe te voegen en dat is een ritje op een motor maken. 

Beeldbewijs credits: Fox59 |Gerelateerde videos: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts