Artsen zeiden dat Siamese Tweeling niet zou overleven – Ze zijn net afgestudeerd’ aan de kleuterschool


Attentie: Hierboven hebben wij een extra filmpje toegevoegd van een siamese tweeling die al jaren gelukkig ‘aan elkaar’ leven. Het originele filmpje van de twee jongetjes uit dit artikel staat onderaan dit artikel.

Je ziet het niet vaak, maar toch bestaat het: een siamese tweeling! Dit houdt in dat twee personen aan elkaar geboren zijn.

Oorspronkelijk zijn zij een tweeling, maar door een vergroeiing in de  buik zitten zij daadwerkelijk aan elkaar vast. Carter en Connor waren zo’n siamese tweeling, maar ondertussen kunnen we het siamese weg laten! 

Carter & Connor hebben hun eerste levensjaar doorgebracht in het ziekenhuis. De jongens werden ter wereld gebracht als siamese tweeling.

siamese-tweeling-2

Door een operatie die meer dan 15 uur duurde, hebben ze de jongens van elkaar af kunnen koppelen.

Na een jaar te revalideren in het ziekenhuis mochten de twee jongemannen eindelijk naar huis.

Artsen hebben altijd gezegd dat de jongens het niet zouden halen, maar kijk nu eens: de heren zijn klaar met de kleuterschool en vertrekken na de zomervakantie naar de basisschool! 

Zo zie je maar weer, dat je de hoop vooral niet moet opgeven. Soms is het onmogelijke toch ineens mogelijk.

Je staat er misschien niet altijd even goed bij stil, maar er is meer mogelijk dan je denkt.

siamese-tweeling

Carter & Connor hebben dat maar weer bewezen. De twee jongens maken het onwijs goed en hebben alleen maar een lach op hun gezicht.

Ze vermaken zich uitstekend en willen het beste maken van hun leven.

Volle inzet hebben ze altijd al getoond en dat zullen ze ook vooral blijven doen op de basisschool! Wat een doorzetters zijn deze twee heren!

Bekijk de onderstaande beelden en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp! Bronnen afkomstig van: bron 1bron 2

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts