Moeder van minister-president Mark Rutte overleden 😢❤️


“Erg droevig nieuws. De moeder van onze Minister president is op 96-jarige leeftijd overleden.” [adinserter name=”Block 14″] 

Relevante informatie vooraf

Wij hebben extra videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken

mark rutte 1a
© Kremlin

Afgelopen vrijdag werd zijn moeder in een besloten kring begraven. Rutte’s moeder, genaamd Mieke-Rutte-Dilling overleed op 13 mei, maar ze hadden het nieuws tot op heden geheim gehouden.

Het waren zware en emotionele weken voor Rutte, gezien hij afgelopen weken wel gewoon moest doorwerken.

mark rutte 3a
© Kremlin

Rutte is dankbaar dat zijn moeder zo oud mocht worden. Hij en zijn familie hebben in alle rust het verlies kunnen verwerken. Mieke is al jaren weduwe (sinds de jaren 80) en Rutte was haar mantelzorger. Afgelopen jaren had zijn moeder gewoond in een verzorgingstehuis in Den Haag.

Volgens het AD werd duidelijk dat er ‘corona-gevallen’ waren bij het verzorgingstehuis waar zijn moeder zat, maar er werd bevestigd dat dit niet de doodsoorzaak was van Mieke. [adinserter block=”6″]

mark rutte 4a
© Kremlin

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden zijn afkomstig van | stemhok: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Wij waarderen jouw mening en suggesties. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en deel deze betekenisvolle beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts