Deze moeder schrikt als gezonde zoon kotst in de klas – komt dan achter het gestoorde geheim van de leraar!


Deze moeder schrikt als gezonde zoon kotst in de klas – komt dan achter het gestoorde geheim van de leraar. Nadat meldpunt jeugdzorg geen actie ondernam deed ze het zelf maar en met succes. Goed gedaan van deze moeder!

Voordat je verder leest: Geen tijd om het hele verhaaltje te lezen? Scroll dan naar onder en geniet van de videobeelden.

meldpunt jeugdzorg

Tijdens het opgroeien zijn er veel dingen van belang voor een goede toekomst. Één van die dingen is naar school gaan. Het begint bij de peuterschool, dan de basisschool, vervolgens de middelbare school en daarna een vervolgopleiding naar keuze.

In de eerste twee fases ben je nog erg jong en is het moeilijk om voor jezelf op te komen. Wanneer je dus als ouder je kind naar school brengt mag je hopen dat hij daar in goede handen is en er geen gekke dingen met hem gebeuren. Gebeurt dit toch kun je altijd terecht bij meldpunt jeugdzorg. 

Meer over het verhaal van het kleine jongetje: Dat zou je tenminste denken, want in deze video wordt duidelijk dat je niet altijd terecht kan bij meldpunt jeugdzorg. Een jongetje gaf aan dat hij erg bang was om naar school te gaan, dit was niet omdat hij gepest werd door andere leerlingen, maar door niemand minder dan de leraar.

Het 4-jarige jongetje en andere leerlingen werden opgesloten in een donkere kast door hun leraar wanneer zij aan het lachen waren.

Dit gebeurde op Varnett Charter School. Kendrick werd in de kast gezet en voor 5 minuten erin gelaten, terwijl hij doodsbang zijn lot aan het afwachten was. Een enorm slechte zaak en we kunnen maar hopen dat de leraar streng vervolgd wordt.

meldpunt jeugdzorg 4

Wat zou jij tegen deze leraar willen zeggen? Deel de beelden op Facebook en Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: TheLeakSource: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]