Wat deze moeder haar 5 maanden oude baby aandoet is gewoon walgelijk! 😲😱


Wat deze moeder haar 5 maanden oude baby aandoet is gewoon walgelijk! Sommige mensen moeten uit het ouderschap worden gezet, maar deze moeder moet simpelweg voor de rest van haar leven achter de tralies zitten. 

Wil jij de videobeelden van deze moeder gelijk zien? Wij hebben het onderaan dit artikel voor je neergezet. Wij vinden persoonlijk dat dit geen ouderschap is, maar slechte behandeling. De straf kan dan ook niet hoog genoeg zijn.ouderschap baby 1Als moeder zijnde heb je de taak om goed voor je kind te zorgen. Je hoort alles te doen wat je kunt om je kind zo goed mogelijk op te voeden, om hem klaar te stomen voor de grote wereld.

Helaas zijn er altijd hele gestoorde mensen die jammer genoeg kinderen krijgen. Ze zijn te dom om te beseffen dat het gaat om een leven en niet om speelgoed.

En het blijft het meest verschrikkelijke wat er is in de wereld en dat is het misbruik van kleine kinderen en dit kan niet hard genoeg gestraft worden. 

Wat vaak gebeurt bij geboorte van een baby: Bij een eerste baby zoeken ze op wie de kleine het meeste lijkt. Mama of papa? Bij alle volgende kinderen vergelijken ze enkel nog met de broers en zussen. Herken je dit ook?

Meer over het filmpje van de belachelijke ouderschap van Jazmine PacygaIn: deze video zien we Jazmine Pacyga getuigen tijdens haar verhoor bij de veroordeling voor het misbruiken van haar 5 maanden oude kind. De vrouw misbruikte haar kind niet alleen, ze deed de daad livestreamen naar een 31-jarige vriend genaamd Nathan Osbourne.

De politie is de twee op het spoor gekomen nadat Osbourne screenshot door had gestuurd naar een vriend, die vervolgens naar de politie is gegaan. En dat is natuurlijk terecht ook!

Pacyga kijkt tegen een gevangenisstraf van 30 jaar aan en Osbourne is al veroordeeld voor een straf van 37 jaar. Wat ons betreft kan de straf niet lang genoeg zijn en moet het ouderschap natuurlijk worden doorgegeven naar liefhebbende mensen.

ouderschap baby 2

Vind je ook dat de vrouw een hoge straf verdient? Deel dit dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: MLive: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

ouderschap baby 4