Man grijpt de borstel uit de handen van de kapster – na zijn uitleg heeft de vrouw tranen in haar ogen 😢❤️


Man grijpt de borstel uit de handen van de kapster – na zijn uitleg heeft de vrouw tranen in haar ogen. Hij wil de kneepjes van het vak leren voor als zijn vrouw niet meer in staat is om zelf naar de kapper te gaan. 

Belangrijk: Wil jij gelijk de ontroerende beelden van de man en de kapper zien? Scroll dan naar beneden en geniet van de emotionele beelden.kapper getrouwd 4

Liefde is het mooiste wat er is in het leven. Iedereen heeft ook liefde nodig, want krijg je helemaal geen liefde word je verdrietig en ongelukkig. Als je op een gegeven moment de ware tegen het lijf loopt is dat natuurlijk fantastisch te noemen.

Je kan samen aan een waar avontuur beginnen. Je neemt misschien kinderen samen en gaat trouwen. Vervolgens is het super mooi om samen oud te worden en niet van elkaars zij af te wijken. Een maatje voor het leven. Niet iedereen lukt het of vindt dit, maar er komt natuurlijk meer bij kijken.

Meer over het filmpje van Love What Matters: In deze video zien we hoe mooi liefde kan zijn. Een vrouw zit in de stoel bij de kapper. Achter haar staan de kapster en haar man. Het mooie is dat de man de kneepjes van het vak wilt leren om dat zijn lieve vrouw haar eigen haar niet meer kan doen.

De kapster legt alles stap voor stap uit. Hoe je het beste met een föhn werkt, hoe je het haar daarna goed borstelt. Het is een geweldige video en de vrouw boft maar met zo een lieve man.

kapper getrouwd 1

Kan jij ook genieten van de onderstaande beelden? Deel het dan op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Love What Matters: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

"Her husband insisted on learning how to do it for her"

"Proof that true love really exists… she can no longer style her hair herself and her husband insisted on learning how to do it for her step by step. From products, to the way you hold the brush and dryer…truly one of the best things I have been able to witness in my life. Brought tears to my eyes..what an amazing man and what a lucky woman. ❤️Bless them."For our best love stories, subscribe to our free email newsletter: http://bit.ly/29l733Q#LoveWhatMatters

Geplaatst door Love What Matters op Woensdag 23 mei 2018

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kapper getrouwd 3