Oma vraagt kleindochter voor ‘nieuwe stijl’ en uren later lijkt ze wel 10 jaar jonger 😍❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Oma vraagt kleindochter voor nieuwe stijl – haar transformatie uren later schokt iedereen. Het opbrengen van makeup neemt voor veel vrouwen dagelijks veel tijd in beslag, maar als je het resultaat ziet is het het vaak helemaal waard. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze oma die een gigantische makeover krijgt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

makeup transformatie 2

Vrouwen willen er altijd helemaal op en top uitzien en dat gaat niet zonder slag of stoot. Als ze naar een chique feest gaan zijn er verschillende dingen die de nodige tijd en energie kosten.

Omdat ze er fantastisch uit willen zien, doen ze eerst makeup op en dit neemt vaak de nodige tijd in beslag. Daarnaast lopen ze ook vaak op hele hoge hakken, wat bij mannen al pijn doet als ze ernaar kijken.

Je hoort wel eens: “Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden” en bij vrouwen is dit soms echt het geval. Daarom kunnen mannen ook niets anders doen dan genieten van de prachtige verschijning van de vrouw.


Meer over dit filmpje: In deze video zien we fantastische make-overs door het gebruik van make-up.

makeup transformatie 3

Als eerste zien we een jonge vrouw, ze ziet er zonder de make-up al prachtig uit en heeft eigenlijk geen make-up nodig, maar wanneer de stylist klaar is en we haar nieuwe look zien kan het niet anders dan dat alle mannen jaloers worden.

Daarna volgt een bejaarde vrouw, haar haar wordt netjes gedaan en ook zij krijgt makeup op haar gezicht en het resultaat is verbluffend, de vrouw ziet er weer 10 jaar jonger uit. Wat een kunst !

makeup transformatie 1

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Makeup Hairstyle: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

 

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
makeup transformatie 4