Pitbull redt het leven van een 7 maanden oude baby en sleept hem uit een brandend huis


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Honden zijn erg zorgzame dieren. Ze proberen er altijd te zijn voor hun baasjes en houden de situaties goed in de gaten. Dat komt mede door hun instinct. Gelukkig maar, want in sommige situaties heb je dat echt nodig.

Gevaar kan zomaar op de loer liggen, wat je uiteindelijk zelf niet door kan hebben. Dat was ook aan de hand in de volgende video. 

leven-redden-2

Wanneer Latana Chai nietsvermoedend ging slapen met haar pas 7 maanden oude baby, leek er nog niets aan de hand te zijn. Maar zij wist niet dat haar jonge pitbull Sarah later het leven van hun zou redden.

In de nacht werd Chai namelijk wakker door het geblaf van Sarah. Sarah leek maar niet op te willen houden met blaffen.

Eenmaal uit bed gekomen, liep Chai naar Sarah. Zodra Chai de deur opendeed vloog Sarah door de deur en rende zij naar 7 maanden oude baby. Zij pakte de jongen bij zijn kraag en sleepte hem naar buiten.. 

leven-redden

En waarvoor was dit allemaal nodig? Dit kwam omdat het huis van hun buurman in brand stond en het vuur bijna zou overslaan naar hun eigen huis. Sarah heeft dus het leven gered van Chai en de pas 7 maanden oude jonge man.

Chai is Sarah voor eeuwig dankbaar, want dit had zo anders kunnen aflopen en dat weet Chai ook dondersgoed!

Fijn om te zien dat Sarah zo’n zorgzaam beestje is en zo’n goed dieren instinct heeft. Dat is knap, want ook Sarah is pas 7 maanden oud! Dus voor zo’n jong beestje, heeft zij het onwijs goed gedaan.

Beeld Autoriteit: Rumble Viral | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts