Jochie koopt schilderij van kunstenaar voor 2 euro en hoort wat het kunstwerk waard is 😳😳


Jochie koopt schilderij voor 2 euro en hoort dan wat het kunstwerk werkelijk waard is. Deze jongen koopt een schilderij van een kunstenaar en het blijkt nog geld waard te zijn ook! Dat is toch wel even mooi meegenomen.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit jochie en zijn zeldzame schilderij onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. 

kunstenaar 2

Als kunstenaar hoop je natuurlijk dat jouw schilderijen zo erg gewaardeerd worden dat ze ook echt veel geld waard zullen worden.

Helaas is gebleken dat werken van veel schilders pas heel erg veel geld waard worden wanneer ze al lang en breed overleden zijn. Wil je dus veel geld verdienen aan kunst dan kun je maar beter een kunsthandelaar worden.

kunstenaar 1

Als je een goed oog hebt voor kunst dan kun je hier namelijk bakken met geld mee verdienen. Je moet wel een heel erg goed oog hebben, want zo makkelijk is dit natuurlijk helemaal niet.

Meer over het filmpje en de schilderij: In deze video is te zien dat een jongen geboren is met een heel erg goed oog voor kunst. Hij heeft namelijk voor twee euro het schilderij van een kunstenaar gekocht waarvan hij dacht dat het eigenlijk veel meer waard was.

kunstenaar 3

Het is dan ook heel erg leuk om te zien dat hij zijn gelijk krijgt, omdat het schilderij op wel meer dan duizend euro geschat wordt.

De presentator van het programma kan het dan ook niet laten om nog even te zeggen dat deze jongen een grote kans maakt om rijk te worden. Met zo’n oog voor kunst ligt de wereld namelijk voor je open!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Antiques Roadshow PBS: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

kunstenaar 2