Vader duikt over hek om 1-jarige zoon in zwembad te redden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Leestijd – 1 minuutje: “Vader duikt over hek om 1-jarige zoon in zwembad te redden”

Kleine kinderen in de buurt van water kan veel problemen opleveren, het is daarom belangrijk dat je als ouder erg alert blijft, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Even niet opletten kan dan hele grote gevolgen hebben. 

Albert Passavanti kocht samen met zijn vrouw een huis en dat was voor hen nog niet genoeg.

kind redden 2

Ze hadden allebei de droom om een zwembad in de tuin te hebben en dus werd dit gerealiseerd. Ze bouwden er een grote serre omheen, zodat ze het hele jaar door konden zwemmen. 

Ze hebben meerdere kinderen en weten dat je erg oplettend moet zijn met kleine kinderen bij het zwembad. Om te voorkomen dat hun 1-jarige zoontje niet het zwembad inrent, hebben ze een hek om het zwembad staan. 

Terwijl Albert met een vriend wat aan het drinken is, loopt zijn zoontje, Rocco, om het hek heen en loopt hij langs de rand van het zwembad. Albert ziet het allemaal gebeuren en waarschuwt zijn zoontje nog, maar die heeft alleen maar aandacht voor de drijvende bal en valt uiteindelijk in het water.

kind-redden

Op dat moment schiet Albert uit de startblokken en springt hij als een ware superman over het hek heen om zijn zoontje te redden van de verdrinkingsdood. 

Zijn zoontje lag uiteindelijk maar een paar seconden in het water, maar het blijft alsnog heel erg eng. Albert vertelt aan Inside Edition dat je als ouder constant moet opletten en dat het niet uitmaakt welke maatregelen je hebt getroffen. In een split second kan het gedaan zijn. 

Het moment is opgenomen door een beveiligingscamera en een van zijn dochter heeft het online gezet. Nu wordt hij over het hele internet geprezen en noemen mensen hem “SuperDad”.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts