Baby springt in zwembad en zwemt met gemak naar overkant


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Vanaf jonge leeftijd is het eigenlijk al belangrijk om goed te kunnen zwemmen.

Je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Nu zie je daarom ook dat steeds meer ouders eerder beginnen met het geven van zwemles aan hun kinderen.

leren-zwemmen-2

Ze kunnen het maar beter weten, voor het geval in nood. De volgende baby zal in ieder geval weten wat hij moet doen wanneer hij in het water terecht komt! 

Deze baby genaamd Aiden kan misschien al beter zwemmen dan een aantal volwassenen op de wereld. In deze video zie je hoe de jongen naar de overkant onderwater zwemt in het zwembad.

Hij is met zijn ouders in het water en zij filmen hoe de jongen zwemt. Of het de perfecte schoolslag is? ‘Nee, dat nog zeker niet.’

Maar hij weet wel goed naar de overkant te komen. Aiden zwemt onderwater, zonder adem te halen, zo richting de overkant van het zwembad. Wij weten zeker dat niet veel baby’s hem na kunnen doen, maar ook zelf een paar volwassenen zullen dat niet lukken. 

leren-zwemmen

Dat de ouders van Aiden hem op zo’n jonge leeftijd al willen leren zwemmen, is niet zonder reden. In deze tijd wordt het steeds populairder om je kinderen vroegtijdig op zwemles te zetten.

Via deze weg weten zij zich te kunnen redden in een levensbedreigende situatie. Aan Aiden te zien, moet dat hem wel lukken! Hij zwemt naar de overkant alsof hij zwemt voor de olympische spelen.

Wie weet eindigt hij daar later wel! Dat zou nog eens leuk zijn! Aiden heeft in ieder geval een onwijs talent voor zwemmen, dus laat hem daar maar gebruik van maken.

Beeldbewijs credits: Rumble Viral
Gerelateerde videos: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts