Moeder, vader en 17-jarige zoon vechten tegelijkertijd tegen drie verschillende soorten kanker 😢❤️


Heftig: Moeder, Vader en 17 jaar oude zoon vechten tegelijkertijd tegen drie verschillende soorten kanker. Duizenden mensen op internet wenst de familie sterkte in deze moeilijke periode.

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze moeder, vader en 17-jarige zoon die tegelijkertijd tegen drie verschillende soorten kanker vechten onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

kanker 2

Het moet toch verschrikkelijk zijn. Iemand van wie jij houdt heeft kanker. Je zult altijd klaarstaan voor die persoon, maar het is vaak de persoon zelf die moet vechten. Deze familie maakte iets heel anders mee. Zowel de moeder, vader als de 17-jarige zoon hebben kanker en het verhaal wordt op dit moment verspreid over sociale media.

Meer over het verhaal: De nachtmerrie begon bij de moeder. De vrouw genaamd kathy Desclefs ging naar de dokter en kwam er toen achter dat ze Non-Hodgkin lymfoom had. Even later was er ook slecht nieuws voor haar echtgenoot, want bij hem werd er een hersentumor ontdekt die niet verwijderbaar is. De familie was in tranen door het slechte nieuws.

kanker 3

Nadat bij de man en vrouw kanker was ontdekt, deden ze ook een test voor hun 17-jarige zoon. Ook bij hun zoon werd na een diagnose Hodgkin lymfoon gesteld. 

De familie is er kapot van. Moeder gaf aan dat alles teveel is geworden, vooral toen ook nog bij hun zoon kanker kreeg.

Eenieder strijdt op hun eigen manier tegen de kanker. Wat heel erg is, is dat de hersentumor van Benoit onbehandelbaar is. Ze schatten dat hij nog ongeveer 11-13 jaar te leven heeft, want de hersentumor groeit langzaam mee.

kanker

Ongeveer 80-90% van de mensen overleeft de kanker waar de zoon nu tegen vecht. Dus dat is iets beter nieuws.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: News4JAX: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts