ZIEN: Waarom dochter haar vader waarschuwde over de jongens op school 😢💔


Waarom dochter vader waarschuwde over de jongens op school. Veel vrouwen hebben last van sexuele intimidatie en dat moet gestopt worden! Kijk deze video op meer aandacht te geven aan dit verschrikkelijke vergrijp. 

 

Tip van onze Spectrum Experts: ‘Wij hebben de videobeelden van deze dochter die haar vader waarschuwde over de jongens op school onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’intimidatie 2

Seksuele intimidatie van vrouwen is een serieus probleem anno 2019. De intimidatie is elke vorm van seksuele toenadering, verzoeken om seksuele gunsten of ander seksueel getint verbaal, non-verbaal of fysiek gedrag van mannen naar vrouwen toe.

Ieder meisje is wel eens uitgescholden voor hoer of wat dan ook. Mannen gooien dat soort woorden er veel te makkelijk uit en denken bij het zeggen van dat soort woorden niet na over de emotionele schade die het kan toebrengen. 

Waardevolle informatie over het verhaal: In deze video genaamd #DearDaddy wordt er aandacht gevraagd voor het stoppen van seksuele intimidatie van vrouwen.

intimidatie 3

Dit probleem laten ze zien door een baby die nog in de buik van haar moeder zit te laten praten tegen haar toekomstige vader. Ze heeft het daar bij over het feit dat haar vader haar goed zal beschermen, maar tegen de tijd dat ze 14 is hebben al meerdere jongens uitgescholden voor hoer.

Het is een best wel heftig filmpje, maar het weerspiegeld nou eenmaal de keiharde realiteit. Na het zien van dit filmpje is iedereen ervan overtuigd dat seksuele intimidatie van vrouwen moet stoppen!

intimidatie 1

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CARE Norge: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

intimidatie 2